tirsdag 12. juni 2012

Lillebrortid

Hver natt kommer lillebror inn til mamma og pappa.
Han tar med seg tre bamser, ei pute og vannglasset sitt.
 Han legger seg til rette i midten og sovner godt der. 
Med tanke på at lillebror skal bli storebror i August, så bør nok mamma og pappa prøve å gjøre noe med disse nattlige besøkene.
Men vi har ikke hjerte til å si nei når han kommer.
Han står ved sengekanten med store øyne og bustete hår. Han sier han er redd, eller har drømt noe skummelt. Så krabber han oppi senga. Når han sniker seg under dyna til mamma, så stryker han henne over håret og sier at hun er snill. Eller at hun er fin.  Han koser seg der.
Mamma og Pappa vil ikke ødelegge denne kosen for han, om 8 uker så er det jo en annen gutt som plutselig ligger der. Og lillebror blir nødt til å innta storebror rollen.
Det kan nesten virke som at han skjønner det selv også. Han skal nyte lillebrortiden sin, så lenge det er mulig. Og det er jo veldig koselig også da. Tenk når gutta er så store og ingen stryker mamma over håret lenger. Da vil nok mamma savne den tiden, når det å sove i midten var en selvfølge.

*Nattinatt*

7 kommentarer:

 1. Så koselig å lese dine hverdagsrefleksjoner Heidimor!

  SvarSlett
 2. Du skriver så nydelig. Leste innlegget under her, og ble helt rørt her jeg satt he he. Ha en flott dag med dine skjønne små. Klemmer fra Elin

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk, Elin! Håper du har en fin uke med dine søte også :o)

   Slett
 3. En herlig tid er det!:) Hos oss er det et salig virrvarr i dobbelsenga, med små tåfiser i alle retninger, lubne armer, og varme kinn som helst skal dele pute med mor, og selv om jeg våkner både støl og stiv, vil jeg ikke bytte bort dette for noen ting! :)

  SvarSlett
 4. Husker så godt hvor koselig det var når barna kom inn i senga på natta og våknet sammen med oss på morgenen:)
  Og selv om den minste kroppen tar mest plass så er det så verdt det - selv om det kanskje ikke blir så mye søvn på den som må ligge helt på kanten;)

  Nyt torsdagen,
  varm klem til deg:)

  SvarSlett